Lancering Horst Futures

Grote dorpen zijn de toekomst, denken sommige experts. Steden lopen leeg en zijn niet zelfvoorzienend. Met werken op afstand, leren op afstand, de ruimte, de mogelijkheden voor duurzaamheid... wat als dorpen de hotspots van de toekomst zouden worden? De plekken waar de biodiversiteit het hoogst is, de mooiste architectuur, de leukste gemeenschappen? Vrijdag lanceren we Horst Futures tijdens HILTHO Horst.

Horst Futures is een participatief, lokaal experiment waarin we een sciencefiction-prototype creëren van het toekomstige dorp: het dorp waar ik woon. Een multimediaal toekomstverhaal waarin we in dialoog gaan over de toekomst die we samen willen – of niet.

Wil je ook meedoen?

Inwoners van de Gemeente Horst aan de Maas: kijk op onze website horstfutures.nl en word lid van onze gemeenschap. Doe mee met een lab, wordt partner of ondersteun ons met het organiseren van futuristische activiteiten. Ben je van buiten de gemeente maar heb je interesse in het project? Stuur me een mail.

Deze vrijdag lanceren we Horst Futures tijdens HILTHO Horst.


De toekomstecoloog ontwikkelt toekomstscenario’s geïnspireerd door de natuur, voor organisaties en overheden. Interesse? Neem contact op of download de gratis Futures Ecologies toolbox.

Vorige
Vorige

Lessen van de kikkerkoning

Volgende
Volgende

Ontwerp de toekomst met scifi prototyping